مشکلات صنایع فولادی را دوچندان نکنید
دبیر سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل فولادی ایران معتقد است عرضه محصول نهایی در بورس کالا کاری اشتباه، هزینهبر و بدون نتیجه است.
امیر حسین کاوه در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت تصمیم دارد لوله و پروفیل را هم به بورس کالا ببرد که اولویت عرضه در بورس کالا نیز با مواردی است که صادرات انجام میدهند که با کشف قیمت در بورس کالا، صادرات انجام شود. بهزودی نیز صادرات، مشروط به عرضه محصول در بورس کالا خواهد شد.
وی عرضه محصول نهایی در بورس کالا را کاری اشتباه، هزینهبر و بدون نتیجه دانست و افزود: محل عرضه کالای خردهفروشی و نهایی در بورس کالا نیست. محصولات فولادی بیش از ۶۰۰ مورد هستند و حدود 170 تا 180 کارخانه تولید کننده وجود دارد. با توجه به توزیع کارخانهها در سطح کشور، حضور در بورس کالا هزینهبر است.
دبیر سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل فولادی ایران، با انتقاد از تصمیم گیری وزارت صمت، بدون حضور تشکلات تخصصی افزود: خوشبختانه مدیران بورس نیز بر اشتباه بودن این تصمیم تاکید دارند و عنوان میکنند که نمیتوان محصولات صدها کارخانه که تنوع محصولاتشان صدها نوع است را در بورس عرضه کرد.
کاوه با بیان اینکه هدف وزارت صمت از این تصمیم نامشخص است، اظهار کرد: دولت باید به دنبال اجرای سیاستها در راستای کاهش موانع تولید باشد نه اینکه خود مانعتراشی کند.
وی از مسئولان مربوطه تقاضا کرد از این تصمیم عجولانه صرف نظر کنند تا مشکل جدیدی به مشکلات تولیدکنندگان اضافه نشود.
کاوه با بیان اینکه بسیاری از کارخانهها مواد اولیه خود را از بورس خریداری نمیکنند، افزود: آیا تولیدکننده کابینت که برای تولید محصول خود ورق فولادی خریداری میکند، باید کابینت خود را در بورس عرضه کند؟ آیا تولیدکنندگان چوب لباسی فولادی، مبل و صندلی آهنی یا تیر چراغ برق باید محصولات خود را در بورس عرضه کنند؟ این تهدیدی برای صنایع فلزی است.
دبیر سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل فولادی ایران با بیان اینکه بورس کالا محلی برای خرید و فروش اوراق و معاملات آتی و غیر فیزیکی است نه محصول نهایی، افزود: بارها اعتراض خود را از طریق رسانه، ارسال نامه به وزارت صمت اعلام کردیم و همچنان منتظر پاسخگویی هستیم.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟در گفتگو ها شرکت کنید!