ناجی سعدونی،مدیرعامل شرکت تسدید: صنایع دریایی کلید توسعه و جهش تولید
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی «فلزات آنلاین»، در این میان شرکتهای فعال در این حوزه نیز نقش غیر قابل انکاری در بومیسازی فناوریهای مرتبط و قطع وابستگی به خارج در دوران تحریم و در حوزه سازههای دریایی و تاسیسات فراساحلی داشتهاند به نحوی که سازههای دریایی که جز مهندسی پیشرفته دنیا محسوب میشود اینکه توسط مهندسین ایرانی و بدون حضور خارجی طراحی و ساخته میشود.
از شرکتهای مطرح این حوزه میتوان شرکت توسعه سازههای دریایی تسدید را نام برد. این شرکت در سال 1381 تاسیس شده است و سهامداران اصلی آن گروه صنعتی سدید و شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران هستند. این شرکت پیمانکار عمومی فعال در اجرای پروژههای نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاهی به صورت (EPC) و یا Turnkey در بخش خشکی و فراساحل است که ساخت ۱۱ جاکت نفتی که یکی از آنها بزرگترین سکوی نفتی خاورمیانه است و همچنین اجرای خطوط لوله و کابلگذاری زیردریایی مناطق نفتی رشادت-ایلام و سلمان-ابوذر و نوروز را در کارنامه خود دارد.
ناجی سعدونی مدیرعامل این شرکت با اشاره به پروژههای اجراشده این شرکت اظهار داشت: پروژههایی همچون اجرای خطوط لوله فولادی واحد لختهگیری تاسیسات فشار گاز سلمان، ساخت پلها، سه پایهها و مشعلهای فازهای ۹ و ۱۰ پارس جنوبی، موتور ژنراتور گازسوز به همراه سیستم بازیافت حرارت (CHP)، احداث خط لوله ۱۶ اینچ حد فاصل آبادان تا نظامیه اهواز، توسعه و نوسازی جاکتهای میدان نفتی رشادت، طرح اضطراری توسعه سکوی هنگام، ساخت جاکت میدان گازی هنگام، ساخت جاکتهای میدان نفتی فروزان، ساخت جاکتهای فاز ۱۹ پارس جنوبی و بسیاری از پروژه های مشابه توسط شرکت تسدید انجام و تحویل داده شده است. از جمله پروژهای ویژه سالهای اخیر پروژه نصب و راهاندازی گوی شناور (spm) یکصد هزار تنی در بندر سیراف است که تماما توسط مهندسین و کارشناسان این مجموعه و با موفقیت به انجام رسید.
وی در ادامه بر چالشهای پیش روی شرکت در مقطع فعلی تاکید کرد و کاهش بودجه عمرانی کشور و به تبع آن کاهش پروژههای فراساحلی را برشمرد.
سعدونی در ادامه عنوان کرد: در این راستا و بر اساس استراتژی متنوعسازی سبد کسب و کار شرکت، مقرر شد تسدید در حوزه نگهداری و بهرهبرداری پالایشگاهی ورود کند که در این حوزه نیز به حول و قوه الهی موفقیت چشمگیری حاصل شده و پروژههای بهرهبرداری و تعمیر و نگهداری پالایشگاه ششم پارس جنوبی، پالایشگاه گازی فجر جم و پالایشگاه فراورش گازی هنگام واخیرا خدمات عملیات صنعتی پالایشگاه ششم مجتمع گاز پارس جنوبی به ارزش 1830 میلیارد ریال در دستور کار قرار دارد.
بر اساس گزارشی از ایلنا، سعدونی در پایان اظهار امیدواری کرد: علیغم تحریم های ظالمانه، بهرهبرداری از منابع و ذخایر نفت و گاز دریایی به ویژه میادین مشترک بهبود یابد وشاهد توسعه هرچه بیشتر این بخش با حضور شرکتها و فناوری بومی و داخلی باشیم.
ناجی سعدونی، مدیرعامل شرکت توسعه سازه های دریایی تسدید پیش از این مجری طرح توسعه میادین گازی تابناک، آزادگان، یادآوران، آزادگان شمالی و جفیر در شرکت مهندسی و توسعه نفت (متن)، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت از سال ۱۳۸۷ و مدیرعامل شرکت مدیریت طرح های صنعتی ایران از سال ۱۳۹۱، بوده است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟در گفتگو ها شرکت کنید!