درشانزدهمین جشنواره تولید ملی بیان شد؛ سهل آبادی:تولید و صادرات عامل اصلی رونق اشتغال و اقتصاداست/ منتظری:هیچ صنعت و کارخانه ای نباید به دلیل معوقات بانکی و مشکلات حقوقی و قضایی تعطیل شود
شانزدهمین جشنواره تولید ملی افتخار ملی با حضور دادستان کل کشور،رییس خانه صنعت،معدن و تجارت ایران، معاونین وزیر صنعت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و جمع کثیری از فعالان اقتصادی در سالن همایش های صدا و سیما برگزار شد.
به گزارش بازنیوز، سیدعبدالوهاب سهل آبادی در شانزدهمین جشنواره تولید ملی ـ افتخار ملی با بیان اینکه امروز درجنگ اقتصادی، تولیدِ داخلی و صادرات عامل اصلی رونق اشتغال و اقتصاد به حساب میآید، افزود: دستیابی به این رونق با همکاری سه ضلع میسر است که ضلع اول آن تولید کنندگان هستند یعنی تولید کنندگان باید با تولید کیفی ، بهبود تولید را ایجاد کنند در ضلع دوم مردم از تولید کیفی داخلی حمایت و استفاده کنند و ضلع سوم دولت است که باید برای تولید خوب با تولید کنندگان همراهی کند.
وی گفت: این در حالی است که قوانین فراوان و نظارت ضعیف موجب شده با وجود قانون بهبود کسب و کار و قانون رفع موانع تولید، اتفاق خاصی در تولید نیفتد اما انتظار این بود با وجود تحریم ها و مشکلاتی که بیگانگان ایجاد کردند همراهی با تولید باید بیشتر می شد.
رئیس خانه صنعت و معدن ایران با اشاره به اینکه دیون و مسائل ارزی از جمله مشکلاتی است که تولید کنندگان با آن دست و پنجه نرم می کنند افزود: متوقف کردن بهره های بانکی و همراهی تامین اجتماعی می تواند به رونق تولید کمک کند.
سهل آبادی گفت : دولت هم اکنون١٨٠٠میلیارد تومان به تامین اجتماعی که متعلق به کارفرما و کارگر است اما در تصمیم گیری های آن نقشی ندارند بدهکار است.
وی افزود: وقتی ما تولید را با زمان طولانی می فروشیم اما هر سه ماه یک بار باید ارزش افزوده بپردازیم این اقدام جریمه ای بر سر راه فعالیت تولید کنندگان است.
رئیس خانه صنعت و معدن ایران گفت: همه این مشکلات در حالی است که هیچ بانکی محل اجرای طرح را به عنوان وثیقه قبول نمی کند و بهره های پشت سر هم بانکی در عمل تولید را مختل کرده است.
حجت الاسلام و المسلمین منتظری دادستان کل کشور ضمن حضور در شانزدهمین جشنواره تولید ملی افتخار ملی و در جمع فعالان اقتصادی با بیان حدیثی از امام صادق (ع) ویژگیهای هر صنعتگر و صاحب صنعت را برشمرد.
دادستان کل کشور ادامه داد: کم فروشی پدیده بسیار زشت و غیرقابل قبول در جامعه اسلامی است که متاسفانه ما شاهد آن هستیم و در تولیدات برخی از کارخانجات و مراکز تولیدی مصادیق آن را میبینیم و واقعاً باعث شرمندگی است.
وی در ادامه با اشاره به نگاه قرآن کریم به کم فروشان اظهار کرد: قرآن کریم یک مهر سیاهی را به چهره این افراد زده و این افراد باید این موضوع را بدانند. صنعتگران نیز میتوانند برای دیگران مروج و مبلغ باشند تا برخی فکر نکنند که با کم فروشی میتوانند به مال، ثروت و سرمایه دست پیدا کنند چرا که این خیانت است.
حجت الاسلام و المسلمین منتظری خطاب به صاحبان صنایع خاطر نشان کرد: همه شما در کارخانجات و مراکز تولید تعدادی کارگر دارید اگر بخواهید موفق شوید یکی از راهها این است که با کارگر برخورد خوبی داشته باشید و حقوق کارگر را آن گونه که قانون و شرع گفته است رعایت کنید چرا که اگر کارگر را به خود جذب کنید یکی از پایههای اصلی موفقیت شما در کار خواهد بود.
دادستان کل کشور در ادامه با اشاره به شرایط موجود اقتصادی کشور اشاره کرد: همه شما عزیزان به شرایط اقتصادی آگاه هستید و همه چالشها و نقاط ضعف و قوت وضعیت اقتصادی کشور را آشنایی دارید ما اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و مقابله در جنگ اقتصادی دارای پیچیدگیهایی است که از جنگ نظامی سختتر است و پیچیدگی خیلی زیادی دارد.
وی افزود: دشمن علناً پرچم جنگ اقتصادی را با ملت و نظام جمهوری اسلامی و کشور عزیزمان ایران برافراشته و هرازگاهی اعلام میکند که از زبان رجال استکبار میشنویم و به تعابیر مختلف و به قول خودشان میخواهند سختترین شرایط را برای کشور و مردم به وجود آورند. البته اینکه میگویند که هدف ما مردم نیست بلکه حکومت و نظام است دروغ است چرا که این حکومت برخاسته از مردم است.
حجت الاسلام و المسلمین منتظری با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن در سراسر کشور اذعان کرد: در هفته گذشته حضور مردم را در راهپیمایی ۲۲ بهمن و در سراسر کشور دیدیم و شاهد بودیم که در ۲۲ بهمن پس از گذشت ۴۰ سال از انقلاب حضور مردم شگفت انگیز بود و در دنیا نمونه ندارد. دادستان کل کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حادثه تروریستی اخیر در سیستان و بلوچستان اذعان کرد: در مراسم تشییع پیکر شهدای حادثه تروریستی جاده خاش که عدهای از پاسداران که نگهبانان امنیت کشور هستند ناجوانمردانه در ظلمت و تاریکی شب با حرکت زشت و غیرانسانی مورد ترور قرار گرفتند، حقیقتاً اصفهان دیدنی بود و من از حضور این جمعیت و احترامی که مردم به این شهدای عزیز قائل هستند غبطه میخوردم چرا که مردم به پای نظام و امنیت ایستاده اند.
وی افزود: مردم قدر خدمتگزاران خود را که در جبهههای جنگ سینه را برای ایجاد امنیت من و شما سپر قرار میدهند میدانند و میدانیم که دشمن کور خوانده که تصور کند ملت با این فشارها عقب میکشد.
حجت الاسلام و المسلمین منتظری خطاب به فعالان اقتصادی و صنعت گران و تولید کنندگان بیان کرد: برادران و خواهران محترم همه شما امروز در سنگری هستید که دشمن علناً اعلام کرده و پرچم جنگ اقتصادی را برافراشته است همان گونه که یک پاسدار، بسیجی و ارتشی در جبهههای جنگ با صدامیان از خیلی از امتیازات شخصی خود چشم پوشیده تا بتواند پیروزی را برای مردم به ارمغان بیاورد امروز شما عزیزان در این جبهه و سنگر باید از برخی امتیازات چشم بپوشید البته بنده نمیگویم که شما ضرر کنید تولید کنندگان کارآفرینان و صنعت گران ما باید در تولیدشان درآمد داشته باشند تا بتواند چرخه کارخانه و مجموعه خود را بچرخانند و کسی انتظار ضرر ندارد، اما عرض بنده این است که از برخی از امتیازاتی که در شرایط عادی برای تولید کننده و صنعت گر مجاز است امروز در جنگ اقتصادی این امتیازات برای صنعت گر و تولید کننده و کارآفرین جایز نیست.
دادستان کل کشور ادامه داد: چرا باید وضعیت قاچاق کالا در کشور این گونه باشد البته امروز کاهش پیدا کرده است، اما قاچاق کالا یک سم مهلکی برای اقتصاد کشور است و به تولید و مردم و بازار آسیب میرساند و تبعات بسیار بدی دارد لذا اگر همه دست اندرکاران امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز آن گونه که جنگ اقتصادی اقتضا میکرد وارد میدان شده بودند، شاهد این حجم از کالای قاچاق نبودیم.
حجت الاسلام و المسلمین منتظری ادامه داد: ما خودمان را در حوزه اقتصاد، صنعت و تولید در کنار شما می دانیم و از هر کاری که از دستگاه قضایی برآید که بتواند به حوزه اقتصاد، تولید و صنعت کمک کند دریغ نداریم و اکنون در حوزه کمک به اقتصاد کشور و تولید و صنعت کارهایی را انجام می دهیم که جز وظایف دستگاه قضایی نیست اما می بینیم که در این شرایط حتماً باید دولت و تولید و صنعت و کارفرمایان را حمایت کنیم. و هر جایی که از ما در سراسر کشور کمکی متصور باشد دریغ نخواهیم کرد و وظیفه خود می دانیم.
دادستان کل کشور در ادامه با طرح درخواستی از تولید کنندگان و صنعت گران بیان کرد: شما در میدان هستید برخی از چالش ها و مشکلات و آسیب ها را از بنده بهتر می دانید لذا در هر حوزه صنعتی و تولیدی که هستید چالش هایی که پیش روی شما است شناسایی و منعکس کنید چرا که ممکن است من ندانم در کجای کار شما گره است که بتوانیم آن گره را با استفاده از ظرفیت قانونی و قضایی بگاشیم و انعکاس چالش ها و مشکلات خودش راهی برای حمایت و کمک به شما است.
وی در ادامه اظهار کرد: ما به همه روسای کل دادگستری ها و دادستان ها تاکید کردیم و هر مشکلی که دارید به آنها مراجعه کنید.
وی در ادامه با اشاره به تاکید رئیس قوه قضاییه در جلسه امروز مسئولان عالی قضایی اذعان کرد: ریاست محترم قوه قضاییه مواکداً به روسای دادگستری ها و دادستان ها دستور دادند که به هیچ وجه نباید دستور دهید که صنعت و کارخانه به خاطر معوقات، بدهی و مشکلات قضایی تعطیل شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: ما تاکید کردیم که هر کارخانه و صنعت گری که مشکلات حقوقی و قضایی دارد و ما می توانیم حل کنیم به هر طریقی که ممکن است حل شود و معوقات بانکی نباید باعث تعطیلی آن شود البته بانک ها هم حق دارند و باید به سرمایه هایشان برسند که در واقع این سرمایه هاحق مردم است به روسا دادگستری ها و دادستان ها تاکید کردیم که جلسه ای با استاندارها بگذارند و از کسانی که مشکل دارند دعوت کنند تا به هر نحوی که هست مشکلشان را حل کنند علاوه بر آن اگر شما عزیزان از برخی از بخشنامه ها گله مند هستید و هر جایی که دیدید بخشنامه سد راه شما است این را به بنده منعکس کنید تا از طریق دیوان عدالت اداری ابطالش را بخواهیم و بنده نیز تاکید و پیگیری می کنم که خارج از نوبت رسیدگی شود تا آن بخشنامه و دستورالعمل و مصوبه مانع کار شما نشود .
دادستان کل کشور در بخش پایانی سخنان خود خاطر نشان کرد: اگر مشکلات یا موارد خاصی بود می توانید هم به بنده و دفتربنده بفرستید و خود بنده و معاون اقتصادی بنده دنبال می کنیم.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه برآوردشان در آغاز امسال نیاز به ۲۴۴ هزار میلیارد تومان سرمایه در گردش بود اما در نهایت به مبلغ ۱۳۷ هزار میلیارد تومان رسیدهاند، اظهار کرد: در حال حاضر بانک مرکزی در حال برنامهریزی برای پرداخت این تسهیلات به واحدهای مختلف صنعتی است.
فرشاد مقیمی با بیان اینکه رفع موانع تولید از جمله سیاستهای وزارت صنعت برای ایجاد شرایط بهبود در تولید است، گفت: به دنبال آنیم که از نیاز حداقل پنجماه آتی واحدهای صنعتی تصویر درستی داشته باشیم.
وی همچنین از اعلام یکهزار و ۲۴۳ فقره تعرفه مربوط به مواد اولیه ماشینآلات و تجهیزات خبر داد که مقرر شده است بدون ثبت سفارش از مناطق آزاد و ویژه وارد شود.
مقیمی همچنین خاطرنشان کرد که وزارت صنعت بهدنبال برگزاری جلسات مختلف تخصصی با انجمنها و حوزههای صنایع مختلف است.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در وضعیت مواد اولیهای که در بورس عرضه میشود، به آرامش رسیدهایم، تصریح کرد: شکایتهای زیادی در مورد توزیع نادرست مواد اولیهی واحدهای فعال تولیدی، به وزارت صنعت رسیده و در این زمینه ابلاغیهای برای همه استانها ارسال شده است.
وی افزود: در مواردی مواد اولیه به دست تولیدکننده اصلی که به آن نیاز دارد، نرسیده است. بنابراین باید ظرفیت واحدهایی که برای آنها پروانه بهرهبرداری صادر شده، بهروز شود تا مواد اولیه به دست تولیدکنندگان اصلی برسد.
مقیمی در ادامه هدف اصلی تحریمهای ظالمانه دشمن را، زمینگیر کردن تولید در کشور دانست و تصریح کرد: اما وزارت صنعت، معدن و تجارت با تأمین مواد اولیه و سرمایه در گردش موردنیاز واحدهای تولیدی، به مبارزه تحریم میرود.
وی افزود: در شرایط فعلی یکی از سیاستهای اصلی وزارت صنعت، مدیریت شرایط تحریم و حفظ سطح تولید است.
رییس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین گفت: امروز مشکلات صنعت و تولید کشور نه نرمافزاری و سختافزاری یا کمبود مهندسان و نیروی انسانی متخصص، بلکه بیشتر ناشی از مسائل اقتصادی است.
دکتر حمیدرضا فولادگر بیان داشت: نتیجه پایش سه ماهه پاییز و تابستان امسال واحدهای تولیدی و صنعتی در زمینه کسب و کار نشان داد بی ثباتی قیمت ها و تصمیم گیری های مکرر و تغییر دستورالعمل ها در عمل بیشترین تاثیر منفی را بر فعالان اقتصادی می گذارد.
نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نقدینگی و مسائل بانکی که در پنج سال گذشته جزو عوامل اصلی تاثیرگذار در زمینه کسب و کار بود، این بار در رتبه های سوم و چهارم قرار گرفت.
فولادگر یادآوری کرد: لازمه تحول در نظام اقتصادی دولت محور تصویب اصل ۴۴ قانون اساسی در مجلس هفتم و نظارت بر آن در مجلس هشتم بود.
وی گفت: این در حالی است که قوانین فراوان و نظارت ضعیف موجب شده با وجود قانون بهبود کسب و کار و قانون رفع موانع تولید، اتفاق خاصی در تولید نیفتد اما انتظار این بود با وجود تحریم ها و مشکلاتی که بیگانگان ایجاد کردند همراهی با تولید باید بیشتر می شد.
رئیس خانه صنعت و معدن ایران با اشاره به اینکه دیون و مسائل ارزی از جمله مشکلاتی است که تولید کنندگان با آن دست و پنجه نرم می کنند افزود: متوقف کردن بهره های بانکی و همراهی تامین اجتماعی می تواند به رونق تولید کمک کند.
سهل آبادی گفت : دولت هم اکنون١٨٠٠میلیارد تومان به تامین اجتماعی که متعلق به کارفرما و کارگر است اما در تصمیم گیری های آن نقشی ندارند بدهکار است.
وی افزود: وقتی ما تولید را با زمان طولانی می فروشیم اما هر سه ماه یک بار باید ارزش افزوده بپردازیم این اقدام جریمه ای بر سر راه فعالیت تولید کنندگان است.
رئیس خانه صنعت و معدن ایران گفت: همه این مشکلات در حالی است که هیچ بانکی محل اجرای طرح را به عنوان وثیقه قبول نمی کند و بهره های پشت سر هم بانکی در عمل تولید را مختل کرده است.
حجت الاسلام و المسلمین منتظری دادستان کل کشور ضمن حضور در شانزدهمین جشنواره تولید ملی افتخار ملی و در جمع فعالان اقتصادی با بیان حدیثی از امام صادق (ع) ویژگیهای هر صنعتگر و صاحب صنعت را برشمرد.
دادستان کل کشور ادامه داد: کم فروشی پدیده بسیار زشت و غیرقابل قبول در جامعه اسلامی است که متاسفانه ما شاهد آن هستیم و در تولیدات برخی از کارخانجات و مراکز تولیدی مصادیق آن را میبینیم و واقعاً باعث شرمندگی است.
وی در ادامه با اشاره به نگاه قرآن کریم به کم فروشان اظهار کرد: قرآن کریم یک مهر سیاهی را به چهره این افراد زده و این افراد باید این موضوع را بدانند. صنعتگران نیز میتوانند برای دیگران مروج و مبلغ باشند تا برخی فکر نکنند که با کم فروشی میتوانند به مال، ثروت و سرمایه دست پیدا کنند چرا که این خیانت است.
حجت الاسلام و المسلمین منتظری خطاب به صاحبان صنایع خاطر نشان کرد: همه شما در کارخانجات و مراکز تولید تعدادی کارگر دارید اگر بخواهید موفق شوید یکی از راهها این است که با کارگر برخورد خوبی داشته باشید و حقوق کارگر را آن گونه که قانون و شرع گفته است رعایت کنید چرا که اگر کارگر را به خود جذب کنید یکی از پایههای اصلی موفقیت شما در کار خواهد بود.
دادستان کل کشور در ادامه با اشاره به شرایط موجود اقتصادی کشور اشاره کرد: همه شما عزیزان به شرایط اقتصادی آگاه هستید و همه چالشها و نقاط ضعف و قوت وضعیت اقتصادی کشور را آشنایی دارید ما اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و مقابله در جنگ اقتصادی دارای پیچیدگیهایی است که از جنگ نظامی سختتر است و پیچیدگی خیلی زیادی دارد.
وی افزود: دشمن علناً پرچم جنگ اقتصادی را با ملت و نظام جمهوری اسلامی و کشور عزیزمان ایران برافراشته و هرازگاهی اعلام میکند که از زبان رجال استکبار میشنویم و به تعابیر مختلف و به قول خودشان میخواهند سختترین شرایط را برای کشور و مردم به وجود آورند. البته اینکه میگویند که هدف ما مردم نیست بلکه حکومت و نظام است دروغ است چرا که این حکومت برخاسته از مردم است.
حجت الاسلام و المسلمین منتظری با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن در سراسر کشور اذعان کرد: در هفته گذشته حضور مردم را در راهپیمایی ۲۲ بهمن و در سراسر کشور دیدیم و شاهد بودیم که در ۲۲ بهمن پس از گذشت ۴۰ سال از انقلاب حضور مردم شگفت انگیز بود و در دنیا نمونه ندارد. دادستان کل کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حادثه تروریستی اخیر در سیستان و بلوچستان اذعان کرد: در مراسم تشییع پیکر شهدای حادثه تروریستی جاده خاش که عدهای از پاسداران که نگهبانان امنیت کشور هستند ناجوانمردانه در ظلمت و تاریکی شب با حرکت زشت و غیرانسانی مورد ترور قرار گرفتند، حقیقتاً اصفهان دیدنی بود و من از حضور این جمعیت و احترامی که مردم به این شهدای عزیز قائل هستند غبطه میخوردم چرا که مردم به پای نظام و امنیت ایستاده اند.
وی افزود: مردم قدر خدمتگزاران خود را که در جبهههای جنگ سینه را برای ایجاد امنیت من و شما سپر قرار میدهند میدانند و میدانیم که دشمن کور خوانده که تصور کند ملت با این فشارها عقب میکشد.
حجت الاسلام و المسلمین منتظری خطاب به فعالان اقتصادی و صنعت گران و تولید کنندگان بیان کرد: برادران و خواهران محترم همه شما امروز در سنگری هستید که دشمن علناً اعلام کرده و پرچم جنگ اقتصادی را برافراشته است همان گونه که یک پاسدار، بسیجی و ارتشی در جبهههای جنگ با صدامیان از خیلی از امتیازات شخصی خود چشم پوشیده تا بتواند پیروزی را برای مردم به ارمغان بیاورد امروز شما عزیزان در این جبهه و سنگر باید از برخی امتیازات چشم بپوشید البته بنده نمیگویم که شما ضرر کنید تولید کنندگان کارآفرینان و صنعت گران ما باید در تولیدشان درآمد داشته باشند تا بتواند چرخه کارخانه و مجموعه خود را بچرخانند و کسی انتظار ضرر ندارد، اما عرض بنده این است که از برخی از امتیازاتی که در شرایط عادی برای تولید کننده و صنعت گر مجاز است امروز در جنگ اقتصادی این امتیازات برای صنعت گر و تولید کننده و کارآفرین جایز نیست.
دادستان کل کشور ادامه داد: چرا باید وضعیت قاچاق کالا در کشور این گونه باشد البته امروز کاهش پیدا کرده است، اما قاچاق کالا یک سم مهلکی برای اقتصاد کشور است و به تولید و مردم و بازار آسیب میرساند و تبعات بسیار بدی دارد لذا اگر همه دست اندرکاران امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز آن گونه که جنگ اقتصادی اقتضا میکرد وارد میدان شده بودند، شاهد این حجم از کالای قاچاق نبودیم.
حجت الاسلام و المسلمین منتظری ادامه داد: ما خودمان را در حوزه اقتصاد، صنعت و تولید در کنار شما می دانیم و از هر کاری که از دستگاه قضایی برآید که بتواند به حوزه اقتصاد، تولید و صنعت کمک کند دریغ نداریم و اکنون در حوزه کمک به اقتصاد کشور و تولید و صنعت کارهایی را انجام می دهیم که جز وظایف دستگاه قضایی نیست اما می بینیم که در این شرایط حتماً باید دولت و تولید و صنعت و کارفرمایان را حمایت کنیم. و هر جایی که از ما در سراسر کشور کمکی متصور باشد دریغ نخواهیم کرد و وظیفه خود می دانیم.
دادستان کل کشور در ادامه با طرح درخواستی از تولید کنندگان و صنعت گران بیان کرد: شما در میدان هستید برخی از چالش ها و مشکلات و آسیب ها را از بنده بهتر می دانید لذا در هر حوزه صنعتی و تولیدی که هستید چالش هایی که پیش روی شما است شناسایی و منعکس کنید چرا که ممکن است من ندانم در کجای کار شما گره است که بتوانیم آن گره را با استفاده از ظرفیت قانونی و قضایی بگاشیم و انعکاس چالش ها و مشکلات خودش راهی برای حمایت و کمک به شما است.
وی در ادامه اظهار کرد: ما به همه روسای کل دادگستری ها و دادستان ها تاکید کردیم و هر مشکلی که دارید به آنها مراجعه کنید.
وی در ادامه با اشاره به تاکید رئیس قوه قضاییه در جلسه امروز مسئولان عالی قضایی اذعان کرد: ریاست محترم قوه قضاییه مواکداً به روسای دادگستری ها و دادستان ها دستور دادند که به هیچ وجه نباید دستور دهید که صنعت و کارخانه به خاطر معوقات، بدهی و مشکلات قضایی تعطیل شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: ما تاکید کردیم که هر کارخانه و صنعت گری که مشکلات حقوقی و قضایی دارد و ما می توانیم حل کنیم به هر طریقی که ممکن است حل شود و معوقات بانکی نباید باعث تعطیلی آن شود البته بانک ها هم حق دارند و باید به سرمایه هایشان برسند که در واقع این سرمایه هاحق مردم است به روسا دادگستری ها و دادستان ها تاکید کردیم که جلسه ای با استاندارها بگذارند و از کسانی که مشکل دارند دعوت کنند تا به هر نحوی که هست مشکلشان را حل کنند علاوه بر آن اگر شما عزیزان از برخی از بخشنامه ها گله مند هستید و هر جایی که دیدید بخشنامه سد راه شما است این را به بنده منعکس کنید تا از طریق دیوان عدالت اداری ابطالش را بخواهیم و بنده نیز تاکید و پیگیری می کنم که خارج از نوبت رسیدگی شود تا آن بخشنامه و دستورالعمل و مصوبه مانع کار شما نشود .
دادستان کل کشور در بخش پایانی سخنان خود خاطر نشان کرد: اگر مشکلات یا موارد خاصی بود می توانید هم به بنده و دفتربنده بفرستید و خود بنده و معاون اقتصادی بنده دنبال می کنیم.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه برآوردشان در آغاز امسال نیاز به ۲۴۴ هزار میلیارد تومان سرمایه در گردش بود اما در نهایت به مبلغ ۱۳۷ هزار میلیارد تومان رسیدهاند، اظهار کرد: در حال حاضر بانک مرکزی در حال برنامهریزی برای پرداخت این تسهیلات به واحدهای مختلف صنعتی است.
فرشاد مقیمی با بیان اینکه رفع موانع تولید از جمله سیاستهای وزارت صنعت برای ایجاد شرایط بهبود در تولید است، گفت: به دنبال آنیم که از نیاز حداقل پنجماه آتی واحدهای صنعتی تصویر درستی داشته باشیم.
وی همچنین از اعلام یکهزار و ۲۴۳ فقره تعرفه مربوط به مواد اولیه ماشینآلات و تجهیزات خبر داد که مقرر شده است بدون ثبت سفارش از مناطق آزاد و ویژه وارد شود.
مقیمی همچنین خاطرنشان کرد که وزارت صنعت بهدنبال برگزاری جلسات مختلف تخصصی با انجمنها و حوزههای صنایع مختلف است.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در وضعیت مواد اولیهای که در بورس عرضه میشود، به آرامش رسیدهایم، تصریح کرد: شکایتهای زیادی در مورد توزیع نادرست مواد اولیهی واحدهای فعال تولیدی، به وزارت صنعت رسیده و در این زمینه ابلاغیهای برای همه استانها ارسال شده است.
وی افزود: در مواردی مواد اولیه به دست تولیدکننده اصلی که به آن نیاز دارد، نرسیده است. بنابراین باید ظرفیت واحدهایی که برای آنها پروانه بهرهبرداری صادر شده، بهروز شود تا مواد اولیه به دست تولیدکنندگان اصلی برسد.
مقیمی در ادامه هدف اصلی تحریمهای ظالمانه دشمن را، زمینگیر کردن تولید در کشور دانست و تصریح کرد: اما وزارت صنعت، معدن و تجارت با تأمین مواد اولیه و سرمایه در گردش موردنیاز واحدهای تولیدی، به مبارزه تحریم میرود.
وی افزود: در شرایط فعلی یکی از سیاستهای اصلی وزارت صنعت، مدیریت شرایط تحریم و حفظ سطح تولید است.
رییس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین گفت: امروز مشکلات صنعت و تولید کشور نه نرمافزاری و سختافزاری یا کمبود مهندسان و نیروی انسانی متخصص، بلکه بیشتر ناشی از مسائل اقتصادی است.
دکتر حمیدرضا فولادگر بیان داشت: نتیجه پایش سه ماهه پاییز و تابستان امسال واحدهای تولیدی و صنعتی در زمینه کسب و کار نشان داد بی ثباتی قیمت ها و تصمیم گیری های مکرر و تغییر دستورالعمل ها در عمل بیشترین تاثیر منفی را بر فعالان اقتصادی می گذارد.
نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نقدینگی و مسائل بانکی که در پنج سال گذشته جزو عوامل اصلی تاثیرگذار در زمینه کسب و کار بود، این بار در رتبه های سوم و چهارم قرار گرفت.
فولادگر یادآوری کرد: لازمه تحول در نظام اقتصادی دولت محور تصویب اصل ۴۴ قانون اساسی در مجلس هفتم و نظارت بر آن در مجلس هشتم بود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟در گفتگو ها شرکت کنید!